onsdag 9 maj 2018

Många inläggSom alltid med ett nytt intresse så kommer man till att ägna en del tid till det. Så är det just nu för mig med denna bloggen.
Risken är att det kommer komma en del inlägg här nu i början men det är för att få in en rutin och hålla igång uppdaterandet. En inaktiv blogg är inget vidare rolig att varken driva eller läsa.

Så nu i början innan jag hittar mitt upplägg och fått lite rutin kommer det säkert komma  en del inlägg, men jag har ändå som syfte att tillföra något med varje inlägg.

Jag har också en period nu i mitt arbete där jag har lite mer tid över, så periodvis kommer det säkert att trappas ner också pga mycket att göra i det "vanliga" livet.

Idag är en underbar dag, man vaknar till solsken och jobbar hemma idag för att hinna med att ta en härlig runda golf på eftermiddagen.
Dagen blir inte sämre heller av en notis från Avanza som säger att mina slantar som jobbar i Akelius Pref nu har fått löning och 130kr har trillat in på kontot!

Idag har också ett av mina innehav, Skanska, rapporterat. Tyvärr var det ingen rolig rapport dom gett oss men jag kommer fortsätta vara lång i Skanska som fortfarande ger en bra utdelning ( i skrivande stund runt 4.76%). Jag hoppas och tror att den nya VDn har gjort ännu fler upprensningar och att det har påverkat resultatet.
Om aktien dyker allt för mycket idag så kanske det till och med är läge att fylla på lite.

Börsen vill också njuta av det vackra vädret så det är bara halvdag idag.

Gällande utanför börsen så har jag i måndags varit och tittat en andra gång och provkört en 911 turbo men som jag bestämt mig för att inte gå vidare med.
Bilen var fantastisk men det var lite i bilens historik som jag inte var helt nöjd med så det blir tyvärr att avstå och vänta på att nästa objekt ska dyka upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar