söndag 20 maj 2018

Veckorapport v.20Så har ännu en vecka passerat.
Hela veckan har präglats av varmt och fint väder och en positiv börs, men först och främst innan vi går in på detaljerna så vill jag gratulera Tre Kronor till 11e VM-guldet och andra guldet i rad i ishockey.
Även om det känns lite märkligt att ishockey VM pågår och avgörs i maj månad med 20+ grader ute så är det alltid underhållande att se.

Om man istället tittar på om det blivit nått guld i portföljen så ser veckans utveckling ut som följer:Jag slog inte SIX30 return index men utvecklingen var ändå positiv så det får man vara nöjd med.

När det kommer till veckans köp och sälj så ser det ut så här

Nordea såldes av från mitt ISK för att så småningom köpas tillbaks i mitt KF, mer om det i detta inlägget

Övriga köp var påfyllning av existerande innehav och återinvesterad utdelning, som var följande i v.20


Ett totalt belopp om 692,37kr (minus källskatt) kom in på kontot. Mina pengar fortsätter att jobba på och förhoppningsvis avkasta mer allt eftersom tiden går.

Nästa veckan tror jag också kommer bli en positiv börsveckan, med nedtrappar/avstannat handelskrig mellan USA och Kina. 

Hur har det gått för er denna veckan? Kommentera gärna!

2 kommentarer:

  1. Förra veckan gick inte något vidare faktiskt. Jag har inte sammanställt riktigt men det blev en dryg procent upp. Något jag är helt säker på dock är att bilden du har på Porschen är en av de snyggaste av alla bloggar vi följer. :)

    Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

    SvaraRadera
  2. Hej, snubblade in och ser att du har köpt Porsche i alla fall. I ärlighetens namn är nog aktien en bättre ekonomisk investering om än inte för själen....å andra sidan har du kanske snart både och. Lycka till, hälsningar T. Http://toscananext.blogpost.se

    SvaraRadera